 |
Неділя, 15.06.2025, 10:33 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 19 » Паштет з слабосоленої сьомги під соусом
15:46 Паштет з слабосоленої сьомги під соусом |

Список інгредієнтів
філе слабосоленої або копченої сьомги - 200 г
вершки 33% - 270 г (200г -в паштет, 70г - в соус)
сметана - 50 г
сухий вермут - 1 ст. ложка
желатин - 15 г
чорний трюфель - 1 шматочок (у мене 1/4 ч. Ложки порошку сушених білих грибів)
білий перець - за смаком
свеженатертий хрін - за смаком
Спосіб приготування
Паштет з слабосоленої сьомги під соусом
Желатин розмочити в 2 ст. ложках холодної води, дати набрякнути і розпустити на водяній бані. Підготувати сьомгу, зняти шкірку.
Паштет з слабосоленої сьомги під соусом
1/3 сьомги нарізати невеликими кубиками
Залишилася сьомгу порізати шматочками і подрібнити у блендері разом з 50 гр вершків і сметаною, білим перцем і грибним порошком (грибний порошок попередньо прокип'ятити в 1 ст. Ложці води 1-2 хв, охолодити. Можна взяти шматочок відвареного білого гриба). Додати порізану кубиками сьомгу і перемішати ложкою. У мене не було сухого вермуту і я додала в суміш 1 ч. Ложку коньяку.
Паштет з слабосоленої сьомги під соусом
Решта вершки добре збити, наприкінці додати розпущений желатин.
Паштет з слабосоленої сьомги під соусом
Змішати вершки з сумішшю з сьомгою, перемішати.
Форму для паштету (у мене салатник) застелити харчовою плівкою, викласти паштет, розрівняти, закрити плівкою і поставити в холодильник мінімум на 4 години.
Паштет з слабосоленої сьомги під соусом
Готовий паштет дістати з холодильника, перекинути на блюдо, прикрасити кропом і порізати шматочками. Подавати з соусом зі збитих вершків з свеженатертим хріном за смаком.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 498 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 6 Гостей: 6 Користувачів: 0 |
|
|
|