|
Вівторок, 23.04.2024, 13:53 Вітаю Вас Гість
Головна » 2016 » Липень » 2 » Парфе з полуниці
|
Для приготування парфе використовують збиті з цукром і заморожені густі вершки, до яких можуть додавати яйця. Щоб це блюдо вийшло більш смачним і ароматним, до нього додають ваніль або ванілін, розчинну кава, какао-порошок або тертий шоколад, фруктові муси, соки, цедру. Відомий і американський варіант парфе - на основі морозива. Для оформлення цієї страви використовують шматочки фруктів та інші інгредієнти.
Вихід - 4 порції
Час приготування - 40 хвилин + заморожування
Інгредієнти:
полуниця - 200 г.
яєчні жовтки - 4 шт.
цукор - 1 склянка
молоко - 120 мл.
вершки густі - 3 склянки
сироп апельсиновий - 4 ст. ложки
Приготування перфе з полуниці
Полуницю, відклавши 5-6 ягід, подрібніть в блендері. Додайте півсклянки цукру і перемішайте.
Жовтки розітріть з цукром, що лишився, розведіть молоком.
Нагрівайте суміш при помішуванні на водяній бані до загустіння.
Яєчно-молочну суміш злегка остудіть і додайте до полуничного пюре.
Вершки збийте на холоді до отримання пишної маси і підмісіть до них яєчно-полуничну суміш.
Половину вершково-полуничної маси викладіть у форму, вистелену харчовою плівкою, і помістіть в морозильник на 30 хвилин.
Потім укладіть ягоди полуниці що залишилися.
Полийте ягоди вершково-полуничною масою що залишилася.
Заморожуйте парфе 4 години, потім вийміть його з форми і розріжте на порції.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 538 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Липень 2016 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|