|
П`ятниця, 29.03.2024, 08:09 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 2 » Оладки з яблуками
|
Склад: 450 г борошна, 650 г молока, 4 яйця, 100 г цукру, 20 г дріжджів, 400 г яблук, 200 г топленого масла, сіль за смаком
Приготування: З 1 склянки борошна, молока та дріжджів замішують опару і
ставлять її у тепле місце для збільшення об'єму удвічи. До готової
опари додають решту борошна, цукор, сіль, яйця, все добре перемішують і
змішують з нарізаними соломкою яблуками. Тісто ставлять на кілька
хвилин у тепле місце, і коли воно підніметься, печуть оладки.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 825 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|