Оладки з яблуками - 2 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 29.03.2024, 08:09
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 2 » Оладки з яблуками
03:54
Оладки з яблуками
 
Склад: 450 г борошна, 650 г молока, 4 яйця, 100 г цукру, 20 г дріжджів, 400 г яблук, 200 г топленого масла, сіль за смаком Приготування: З 1 склянки борошна, молока та дріжджів замішують опару і ставлять її у тепле місце для збільшення об'єму удвічи. До готової опари додають решту борошна, цукор, сіль, яйця, все добре перемішують і змішують з нарізаними соломкою яблуками. Тісто ставлять на кілька хвилин у тепле місце, і коли воно підніметься, печуть оладки.
Категорія: Солодке | Переглядів: 825 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт