Оладі з яблуками - 9 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 13:33
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 9 » Оладі з яблуками
11:47
Оладі з яблуками
 
7188_28.jpg (10.77 Kb)

мука пшенична - 540 г
яйце - 1 шт.
молоко або вода - 450 г
дріжджі - 12 г
цукор для тесту і подачі - 18 г і 90 г
сіль - 6 г
яблука - 120 г
масло топлене - 50 г
сметана - 120 г


У теплому молоці розчиніть дріжджі, додайте яйце, розтріть з цукром і сіллю, і при безперервному помішуванні всипте муку. Посуд з тістом накрийте рушником і поставте в тепле місце для бродіння.

Яблука очистіть від шкірки і серцевини, наріжте тонкими скибочками, перед випічкою сполучіть з готовим тістом і обережно перемішайте.

Смажте оладки на змащеній топленим маслом розігрітій сковороді з товстим дном. Тісто беріть ложкою, змоченою у воді, викладайте на сковороду і смажте з обох боків до рум'яної скориночки.

Оладки подавайте на порційних тарілках, поливши сметаною і посипавши цукром.

Категорія: Перші Страви | Переглядів: 1959 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт