 |
Понеділок, 16.06.2025, 11:05 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Оладі з яблук
|
2-3 яблука. 0,5 стакана води. 4 ст. л. муки. Сода і сіль на кінчику ножа.
Замішуємо
рідке тісто з муки, води, додаємо соду і сіль. Яблука очищаємо від
шкірки і нарізуємо їх кільцями товщиною близько 0,5 см. Кожне колечко
яблука наколюємо на вилку, умочуємо в тісто і смажимо на розжареній
сковороді з маслом.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 905 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|