Наполеон з заварним кремом та вишнями - 15 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 29.03.2024, 09:49
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 15 » Наполеон з заварним кремом та вишнями
13:22
Наполеон з заварним кремом та вишнями
 

Інгредієнти:

Тісто:
• масло вершкове (охолоджене) 400 г
• борошно 500 г
• сіль харчова
• оцет 1 ст. ложка
• яйце 1 шт.
• вода (крижана) 220 мл

Крем:
• борошно 4 ст. ложки
• цукор 5-8 ст. ложки
• молоко 2 склянки
• масло 60-80 г
• яйця 4 шт.
• ванільний цукор


Приготування:

Приготування коржів:
1. Охолоджене масло перетерти з борошном.
2. Додати решту інгридієнтів.
3. По-трішки вводити крижану воду. Кількість регулюємо відповідно до консистенцї.
4. замішуємо тісто, ділимо на 6-8 шматочків та відправляємо до холодильнка 30 хв — 1 годину
5. Відтак виймаємо одну кульку, розкатуємо тонко та обрізаємо. відправляємо в гарячу духовку. Зазвичай я печу при 190 біля 10хв. Але тут треба пильнувати: випікаємо до зарум'янення пухирців. Можна обрізати уже готові коржі, але мені простіше пекти готову форму.
6. Обрізки скатуємо та розкатуємо і випікаємо корж.
7. Даємо коржам охолонути. Один із них змелюємо в крихту на посипку.

Готуємо крем:
1. Змішуємо у каструлі борошно, цукор з яйцями.
2. Вводимо молоко.
3. Ставимо на середній вогонь та помішуючи доводимо до загустіння.
4. Знімаємо з вогню та активно помішуємо, щоб не утворилися комочки. Додаємо масло, перемішуємо
5. Можемо перекласти крем до миски або у банячку ставимо в холодильник, попередньо накривши плівкою так, щоб та торкалася до крему. Це допоможе запобігти утворенню плівки.

Збираємо торт.
Найлегше це збирати торт у роз'ємній формі. Між коржами та кремом посипаємо торт вишеньками. можна їх не використовувати, а можна замінити іншими. Зовсім скоро сезон свіжих ягід, тож можна буде приготувати звичний «Напоеон» по-новому

Залишаємо торт на декілька годин в холодильнику, а краще на ніч. Опісля — посипаємо.

Смачного!
Категорія: Солодке | Переглядів: 1082 | Додав: Сніжана | Рейтинг: 5.5/2
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт