морозиво з йогурту з абрикосом - 12 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 29.03.2024, 04:43
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 12 » морозиво з йогурту з абрикосом
12:58
морозиво з йогурту з абрикосом
 
Інгредієнти: Абрикоси нарізані - 3 ст. Йогурт ванільний - 900 г. Рідкий мед - 2 ст. л. Приготування: Змішати йогурт, сивий і половину абрикосів, збити в блендері до однорідності. Вилити масу в пластиковий контейнер, висипати решту фрукти, перемішати, накрити і поставити в морозилку на 4 години. У холодну велику миску викласти суміш, збити міксером на середній швидкості до пишноти. Знову поставити в морозильну камеру в контейнері на 8 годин.
Категорія: Солодке | Переглядів: 405 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт