 |
Неділя, 15.06.2025, 10:49 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 17 » Мідії по-прованськи
06:45 Мідії по-прованськи |
Список інгредієнтів мідії - 500 г сік томатний - 2 склянки цибулю-шалот - 2 шт часник - 3 зубчики вино червоне - 100 г сіль - за смаком чорний мелений перець - за смаком спеції - за смаком масло рослинне - 1/2 склянки Спосіб приготування Мідії по-прованськи Доя приготування я брала заморожені мідії попередньо їх розморозила, промила і почистила. Цибулю і часник подрібнити і припустили на сковороді. Мідії по-прованськи Коли цибуля підрум'яниться влила в сковороду 2 склянки томатного соку. Мідії по-прованськи слідом за томатним соком всипала мідії. Мідії по-прованськи Хвилин через 5ть влила 100 грам вина. (Можна біле) приправила все сіллю, перцем і сумішшю спецій з прованських трав. Зняла кришку і протушкувати ще, поки не випарується рідина приблизно наполовину. Подавайте зі свіжим хлібом і вином. Смачного!
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 477 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 6 Гостей: 6 Користувачів: 0 |
|
|
|