Мідії по-прованськи - 17 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
Вівторок, 16.04.2024, 15:06
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 17 » Мідії по-прованськи
06:45
Мідії по-прованськи
 Список інгредієнтів
мідії - 500 г
сік томатний - 2 склянки
цибулю-шалот - 2 шт
часник - 3 зубчики
вино червоне - 100 г
сіль - за смаком
чорний мелений перець - за смаком
спеції - за смаком
масло рослинне - 1/2 склянки

Спосіб приготування
Мідії по-прованськи
Доя приготування я брала заморожені мідії попередньо їх розморозила, промила і почистила. Цибулю і часник подрібнити і припустили на сковороді.
Мідії по-прованськи
Коли цибуля підрум'яниться влила в сковороду 2 склянки томатного соку.
Мідії по-прованськи
слідом за томатним соком всипала мідії.
Мідії по-прованськи
Хвилин через 5ть влила 100 грам вина. (Можна біле) приправила все сіллю, перцем і сумішшю спецій з прованських трав. Зняла кришку і протушкувати ще, поки не випарується рідина приблизно наполовину. Подавайте зі свіжим хлібом і вином.
Смачного!
Категорія: Закуски | Переглядів: 428 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт