Макарони по флотськи - 17 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
Субота, 27.04.2024, 07:42
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 17 » Макарони по флотськи
00:59
Макарони по флотськи
 Список інгредієнтів
вода для варіння макаронів - трохи
яловичина - 250 г
цибуля ріпчаста середній - 1 шт
томат-паста - 1 ч. Ложка
макарони - 300 г
перець чорний мелений - 5-6 шт
масло рослинне - 3-4 ст. ложки
сіль - за смаком

Спосіб приготування
Макарони по-флотськи
Для цієї страви найкраще підходять макаронні вироби з твердих сортів пшениці. Краще брати макаронні вироби, які мають поздовжні або косі борозенки на своїй поверхні, до них легко прилипає м'ясо. Я брала Пенні raquo ;.
У каструлю наливаємо невелику кількість води і доводимо воду до кипіння. Макарони опускаємо в окріп додаємо сіль, солимо сильніше ніж суп, тоді вони будуть смачніше. Час варіння макаронів написано на пачці, наприклад 12 хвилин. Ми варимо їх 10 хвилин, пробуємо якщо вони сирі, варимо ще хвилину. Макарони вважаються готовими, якщо вони на смак трохи жестковати і прилипають до зубів. Макарони з каструлі пересипаємо в друшлаг і обполіскуємо їх холодною водою, щоб зупинити процес варіння.
Макарони по-флотськи
Лук очищаємо і нарізаємо, неважливо як нарізати. Сковороду на вогонь, додаємо трохи олії, цибулю і обсмажуємо до золотистої скоринки.
Макарони по-флотськи
Лук обсмажився, додаємо м'ясо, перший час м'ясо не перемішуємо, щоб воно трохи зчепилося . Перемішуємо. Додаємо до м'яса сіль (так м'ясо буде соковитіше). Смажимо до готовності м'яса. Готове м'ясо подрібнюємо до великого фаршу за допомогою блендора.
Макарони по-флотськи
Сковорода не моєму, додаємо трохи олії, а потім чайну ложку без гірки томат-пасти, трохи прогріти томат в сковороді, піде зайва кислинка. Додаємо подрібнене м'ясо. Додаємо подрібнений чорний перець, який попередньо ми повинні підготувати. Беремо маленьку сковорідку без масла, додаємо 5-6 чорних перців і на великому вогні нагріваємо його, при нагріванні він збільшується в об'ємі, стає ароматним і крихким. Подрібнюємо перець прокочуючи його качалкою. Перець у нас між серветкою. Запах обладнаний!
Макарони по-флотськи
М'ясо, перець, макарони перемішуємо і всі разом прогріти. Виходить ситне, смачне блюдо. Макарони зручно їсти з глибокої тарілки. До них добре подати овочевий салат.
Макарони по-флотськиМакарони по-флотськи
Смачного!
Категорія: Закуски | Переглядів: 421 | Додав: Олежик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт