2 яйця
150 г цукру
50 мл молока
100 г вершкового масла
250 г сира рікотта
300 г муки
1 ч.л. з горою розпушувача
100 г чорної смородини
4 ст.л. меленого мигдаля
цукрова пудра для посипання
Яйця збиваємо з цукром, молоком, рікоттой і розм'якшеним вершковим маслом.
Додаємо мигдаль, просіяну з розпушувачем муку і розмішуємо до однорідності.
Розкладаємо тісто по формах, заповнюючи їх на 3/4. Зверху викладаємо смородину і жердина вдавлюємо її в тісто.
Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25 хвилин.
Готові маффіни виймаємо з форм, кладемо на грати і посипаємо цукровою пудрою.
Подаємо такими, що остигнули.