Маффіни з рікоттой і смородиною - 9 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Четвер, 25.04.2024, 09:22
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 9 » Маффіни з рікоттой і смородиною
11:06
Маффіни з рікоттой і смородиною
 
2788_19.jpg (60.52 Kb)

2 яйця
150 г цукру
50 мл молока
100 г вершкового масла
250 г сира рікотта
300 г муки
1 ч.л. з горою розпушувача
100 г чорної смородини
4 ст.л. меленого мигдаля
цукрова пудра для посипання

8284_20.jpg (58.08 Kb)

Яйця збиваємо з цукром, молоком, рікоттой і розм'якшеним вершковим маслом.

7756_21.jpg (41.86 Kb)

Додаємо мигдаль, просіяну з розпушувачем муку і розмішуємо до однорідності.

6776_22.jpg (53.9 Kb)

Розкладаємо тісто по формах, заповнюючи їх на 3/4. Зверху викладаємо смородину і жердина вдавлюємо її в тісто.

6521_23.jpg (56.76 Kb)

Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25 хвилин.

Готові маффіни виймаємо з форм, кладемо на грати і посипаємо цукровою пудрою.

Подаємо такими, що остигнули.
Категорія: Солодке | Переглядів: 621 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт