 |
Понеділок, 16.06.2025, 05:11 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 24 » М’ясні клубочки
|
Інгредієнти:
слойоне тісто 450 гр.
телятина 700 гр.
цибуля 2-3 шт.
часник 3 зубчики
петрушка 1/2 пучка
сіль, перець за смаком
Приготування:
Цибулю та часник почистити і разом з телятиною змолоти на м’ясорубці. Поперчити, посолити за смаком, додати дрібно порізану зелень петрушки і добре вимісити фарш.
Тісто розморозити і не дуже тонко розкачати в одному напрямку. Нарізати з нього довгі тоненькі полоски.
З фаршу сформувати невеличкі фрикадельки і обмотати їх тістом так, ніби намотується клубок ниток.
Форму для випічки змастити олією і викласти на неї “клубочки” на деякій відстані один від одного. Змастити їх збитим жовтком і випікати в духовці при температурі 180º С 40 хвилин.
М’ясні “клубочки” можна подавати, як на гаряче, так і холодними, як закуску.
Щоб поверхня “клубочків” стала більш глянцевою, треба змастити їх жовтком двічі.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 669 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Календар |
« Жовтень 2015 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|