М’ясні клубочки - 24 Жовтня 2015 - Кулінарні рецепти
Середа, 24.04.2024, 07:00
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Жовтень » 24 » М’ясні клубочки
19:43
М’ясні клубочки
 
Інгредієнти: слойоне тісто 450 гр. телятина 700 гр. цибуля 2-3 шт. часник 3 зубчики петрушка 1/2 пучка сіль, перець за смаком Приготування: Цибулю та часник почистити і разом з телятиною змолоти на м’ясорубці. Поперчити, посолити за смаком, додати дрібно порізану зелень петрушки і добре вимісити фарш. Тісто розморозити і не дуже тонко розкачати в одному напрямку. Нарізати з нього довгі тоненькі полоски. З фаршу сформувати невеличкі фрикадельки і обмотати їх тістом так, ніби намотується клубок ниток. Форму для випічки змастити олією і викласти на неї “клубочки” на деякій відстані один від одного. Змастити їх збитим жовтком і випікати в духовці при температурі 180º С 40 хвилин. М’ясні “клубочки” можна подавати, як на гаряче, так і холодними, як закуску. Щоб поверхня “клубочків” стала більш глянцевою, треба змастити їх жовтком двічі.
Категорія: Закуски | Переглядів: 620 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт