 |
Неділя, 15.06.2025, 10:33 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 17 » Лазанья «Гарфілда»
|
Список інгредієнтів листи лазаньї (13 * 8) - 6 шт м'ясо індички - 500 г грудинка копчена - 250 г сир - 250 г часник - 3 зубчики борошно - 50 г масло вершкове - 50 г молоко - 450 мл морська сіль «salute di mare» - за смаком мускатний горіх мелений - 0,5 ч. Ложки перець білий + чорний - за смаком Спосіб приготування Лазанья« Гарфілда » М'ясо індички пропустити через м'ясорубку. На розігрітій сковороді обсмажити грудинку, додати дрібно нарізаний часник - пасерувати протягом хвилини. Потім додаємо подрібнене м'ясо індички - обсмажуємо близько 5 хвилин. Солимо, перчимо. Начинка готова. Лазанья« Гарфілда » Готуємо соус «Бешамель»: в невеликій каструльці розтопити вершкове масло, додати борошно - безперервно пасерувати близько 2 хвилин. (На вигляд як пісочне тісто). Потім вливаємо поступово молоко (кімнатної температури), постійно помішуючи. Варимо на маленькому вогні протягом 1-2 хвилин до загустіння. Додаємо сіль, перець, мускатний горіх. Якщо в процесі готування утворилися грудочки - збийте міксером пару секунд, прямо під час готування. Лазанья« Гарфілда » Отвариваем листи лазаньї близько 2 хвилин. (У мене заморожені домашні - рецепт я викладала). І формуємо шари. Форму для запікання змащуємо соусом і викладаємо листи лазаньї, зверху знову соус, потім м'ясну начинку, соус, сир. На сир листи лазаньї і знову повторюємо як перший шар. Лазанья« Гарфілда » Останні верхні листи лазаньї змащуємо рясно соусом, наверх сир. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо близько 30 хвилин. Приємного всім апетиту!
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 460 |
Додав: Олежик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 6 Гостей: 6 Користувачів: 0 |
|
|
|