Кава з маршмеллоу
Ніжна кава з дуже приємним смаком.
Для приготування такої кави на одну порцію потрібно:
150 мл молока
1 чайна ложка «з чубком» свіжозмеленої кави
2 шматочки маршмеллоу (повітряного зефіру)
цукор за смаком
Приготування:
Топити
молоко, всипати в нього каву і запарити її, закривши кришкою на 1
хвилину. Розлити каву по горнятках, зверху кинути по 2 шматки
повітряного зефіру і розмішати. Насолоджуватися як кавою, так і ніжною
ароматною пінкою, яка постійно утворюється при розтоплюванні маршмеллоу.
Смачного!
Лате по-ірландськи
Свіжозварену
каву налити в келих, додати ложку-дві м’ятно-шоколадного Baileys, а
згори покласти шапку з піни збитого молока (найкраще збивати
холодне-холодне).
Капучінатор в нашій кавоварці геть поганий,
тому шапка протекла в каву і дуже тоненька, в ідеалі, вона десь
сантиметри три-чотири. Смачного!