 |
Неділя, 15.06.2025, 09:48 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 2 » Латте Арт
|
Кава з маршмеллоу Ніжна кава з дуже приємним смаком. Для приготування такої кави на одну порцію потрібно: 150 мл молока 1 чайна ложка «з чубком» свіжозмеленої кави 2 шматочки маршмеллоу (повітряного зефіру) цукор за смаком
Приготування: Топити
молоко, всипати в нього каву і запарити її, закривши кришкою на 1
хвилину. Розлити каву по горнятках, зверху кинути по 2 шматки
повітряного зефіру і розмішати. Насолоджуватися як кавою, так і ніжною
ароматною пінкою, яка постійно утворюється при розтоплюванні маршмеллоу. Смачного!
Лате по-ірландськи Свіжозварену
каву налити в келих, додати ложку-дві м’ятно-шоколадного Baileys, а
згори покласти шапку з піни збитого молока (найкраще збивати
холодне-холодне). Капучінатор в нашій кавоварці геть поганий,
тому шапка протекла в каву і дуже тоненька, в ідеалі, вона десь
сантиметри три-чотири. Смачного!
|
Категорія: Напої |
Переглядів: 625 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 4 Гостей: 4 Користувачів: 0 |
|
|
|