 |
Неділя, 15.06.2025, 10:23 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Квасоля пікантна
|
500 г білої квасолі 250 г рослинного масла 2 крупних цибулини 3-4 зубчики часнику 3 червоні помідори або банка томатів у власному соку 1 зелений болгарський перець 1/2 стакана дрібно нарізаної петрушки 2-3 лаврових листа сіль, перець на смак
Квасолю
залити на ніч водою для розбухання. Наступного дня воду злити і в іншій
воді добре проварити. Потім воду злити і помістити квасолю в глиняну
або у вогнестійкий скляний посуд. У каструлю влити стакан рослинного
масла і злегка згасити ріпчасту цибулю і часник. Покласти помідори,
петрушку, перець і варити цей соус декілька хвилин, потім залити їм
квасолю. Додати сіль і перець і поставити в духовку. Гасити при
помірній температурі близько години. При необхідності влити трохи води,
щоб квасоля розм'якла і залишилася невелика кількість соусу. Подається
до столу в гарячому і холодному вигляді
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 672 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 7 Гостей: 7 Користувачів: 0 |
|
|
|