Квасоля пікантна - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 26.04.2024, 02:09
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Квасоля пікантна
19:22
Квасоля пікантна
 
6358_6.jpg (42.1 Kb)

500 г білої квасолі
250 г рослинного масла
2 крупних цибулини
3-4 зубчики часнику
3 червоні помідори або банка томатів у власному соку
1 зелений болгарський перець
1/2 стакана дрібно нарізаної петрушки
2-3 лаврових листа
сіль,
перець на смак

Квасолю залити на ніч водою для розбухання. Наступного дня воду злити і в іншій воді добре проварити. Потім воду злити і помістити квасолю в глиняну або у вогнестійкий скляний посуд. У каструлю влити стакан рослинного масла і злегка згасити ріпчасту цибулю і часник. Покласти помідори, петрушку, перець і варити цей соус декілька хвилин, потім залити їм квасолю. Додати сіль і перець і поставити в духовку. Гасити при помірній температурі близько години. При необхідності влити трохи води, щоб квасоля розм'якла і залишилася невелика кількість соусу. Подається до столу в гарячому і холодному вигляді
Категорія: Закуски | Переглядів: 620 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт