Курка з кабачком і шампіньйонами - 5 Лютого 2011 - Кулінарні рецепти
Четвер, 25.04.2024, 03:59
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2011 » Лютий » 5 » Курка з кабачком і шампіньйонами
15:59
Курка з кабачком і шампіньйонами
 

8 курячих стегон без шкіри і кісток
150-200 г шампіньйонів
1 середній кабачок
1 невелика цибулина
по 1/4 ч.л. сушеного естрагону і базиліку
сіль і перець за смаком
100 мл курячого бульйону

Категорія: Закуски | Переглядів: 658 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт