8 курячих стегон без шкіри і кісток
150-200 г шампіньйонів
1 середній кабачок
1 невелика цибулина
по 1/4 ч.л. сушеного естрагону і базиліку
сіль і перець за смаком
100 мл курячого бульйону
Кожне
стегно розрізаємо на 2 частини, солимо, перчимо і обсмажуємо на
рослинному маслі до золотистого кольору з обох боків. Знімаємо на
тарілку.
Кабачок нарізуємо кружечками і обсмажуємо на тій же сковороді до м'якості. Знімаємо на тарілку.
Дрібно ріжемо цибулю, шампіньйони нарізуємо пластинками, обсмажуємо до м'якості.
Повертаємо
в сковороду курятину і кабачки, перемішуємо, додаємо естрагон і
базилік, досолюємо за смаком, заливаємо бульйоном. На великому вогні
доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і гасимо 10 хвилин.