Курка з кабачком і шампіньйонами - 14 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Середа, 24.04.2024, 13:46
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 14 » Курка з кабачком і шампіньйонами
17:29
Курка з кабачком і шампіньйонами
 
6877_1.jpg (56.26 Kb)

8 курячих стегон без шкіри і кісток
150-200 г шампіньйонів
1 середній кабачок
1 невелика цибулина
по 1/4 ч.л. сушеного естрагону і базиліку
сіль і перець за смаком
100 мл курячого бульйону

7845_2.jpg (46.93 Kb)

Кожне стегно розрізаємо на 2 частини, солимо, перчимо і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору з обох боків. Знімаємо на тарілку.

3797_3.jpg (52.84 Kb)

Кабачок нарізуємо кружечками і обсмажуємо на тій же сковороді до м'якості. Знімаємо на тарілку.

8030_4.jpg (50.25 Kb)

Дрібно ріжемо цибулю, шампіньйони нарізуємо пластинками, обсмажуємо до м'якості.

7722_5.jpg (55.32 Kb)

Повертаємо в сковороду курятину і кабачки, перемішуємо, додаємо естрагон і базилік, досолюємо за смаком, заливаємо бульйоном. На великому вогні доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і гасимо 10 хвилин.
Категорія: Закуски | Переглядів: 786 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт