|
Середа, 05.02.2025, 15:54 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 14 » Курячі грудоньки з грибами
17:33 Курячі грудоньки з грибами |
куряче філе - 2 шт. морква - 1 шт. гриби - 250 г капуста цвітна - 100 г паростки соєвих бобів - 100 г зелена цибуля - 10 г рослинне масло - 2 ст. ложки соєвий соус - 1 ст. ложка мука - 1 ст. ложка сіль, перець чорний мелений на смак
Філе
курки нарізуйте скибочками, обваляйте в муці, змішаній з сіллю і
перцем. Потім обсмажте в маслі до золотистої скориночки. Вийміть, дайте
маслу стекти. Цвітну капусту розділите на суцвіття. Моркву
нарізуйте тонкими скибочками. Бобові паростки промийте. Обсмажте овочі
разом з грибами, нарізаними скибочками, на маслі, що залишилося, до
готовності. Потім покладете до них скибочки курки, і дрібно нарізану
цибулю, прогрійте 30 секунд і сбризніте соєвим соусом. Перед подачею укладіть філе курки і овочі на блюдо і посипте рубаною зеленню. Подайте як гарячу закуску.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 609 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|