Курячі грудоньки з грибами - 14 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 29.03.2024, 15:16
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 14 » Курячі грудоньки з грибами
17:33
Курячі грудоньки з грибами
 
6010_46.jpg (22.52 Kb)

куряче філе - 2 шт.
морква - 1 шт.
гриби - 250 г
капуста цвітна - 100 г
паростки соєвих бобів - 100 г
зелена цибуля - 10 г
рослинне масло - 2 ст. ложки
соєвий соус - 1 ст. ложка
мука - 1 ст. ложка
сіль,
перець чорний мелений на смак

Філе курки нарізуйте скибочками, обваляйте в муці, змішаній з сіллю і перцем. Потім обсмажте в маслі до золотистої скориночки. Вийміть, дайте маслу стекти.

Цвітну капусту розділите на суцвіття. Моркву нарізуйте тонкими скибочками. Бобові паростки промийте. Обсмажте овочі разом з грибами, нарізаними скибочками, на маслі, що залишилося, до готовності. Потім покладете до них скибочки курки, і дрібно нарізану цибулю, прогрійте 30 секунд і сбризніте соєвим соусом.

Перед подачею укладіть філе курки і овочі на блюдо і посипте рубаною зеленню. Подайте як гарячу закуску.
Категорія: Закуски | Переглядів: 572 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт