|
П`ятниця, 26.04.2024, 19:29 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Вересень » 22 » "Кучерявий" з білками та киселем
16:41 "Кучерявий" з білками та киселем |
Два різних рецепти
ГОТУЄМО:
І) "Кучерявий" з білками (перший рецепт):
1. Відділити жовтки від білків.
2. З 4 жовтків, 100 г. цукру і перелічених продуктів замісити тісто. Тісто поставити в холодильник.
3. Яблука почистити, потерти на грубій тертці. Вимішати яблука з корицею.
4. Збити білки з 100 г. цукру і ваніллю.
5. Охолоджене тісто поділити на дві частини більшу та меншу.
6. Більшу частину викласти у форму на неї викласти різані яблука і збиті білки, на білки потерти меншу частину тіста. Пекти.
ІІ) "Кучерявий" з білками та киселем (другий рецепт):
1. Відділити жовтки від білків.
2. З 4 жовтків, 100 г. цукру, маргарин, сметана, погашена сода, ванільна есенція борошно замісити тісто, такої густини як на вареники. Поставити готове тісто в холодильник.
3. Яблука почистити і потерти на буряковій тертці. Вимішати яблука з корицею.
4. Збити білки з 100 г. цукру і киселем.
5. Охолоджене тісто поділити на дві частини більшу та меншу.
6. Більшу частину викласти у форму на неї викласти терті яблука, на яблука збиті білки, на білки потерти меншу частину тіста. Пекти.
Смачного:)
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 1072 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|