 |
Неділя, 15.06.2025, 20:06 Вітаю Вас Гість
Головна » 2013 » Листопад » 9 » Крученики по-житомирськи
20:26 Крученики по-житомирськи |
Інгредієнти: 500 г свинини 2 цибулини борошно 3 квашених огірки 4 ст. л. сухарів спеції сіль 4 ст. л. томатної пасти М'ясо нарізати і відбити як на відбивні, посипати перцем і посолити. На середину кожної скибочки покласти фарш, м'ясо згорнути у вигляді маленького рулету, панірувати у борошні, обсмажити, викласти в сотейник, залити томатним соусом(паста+вода), додати спеції і тушкувати до готовності. Фарш: дрібно нарізати цибулю і легенько підсмажити її на олії . Коли трошки охолоне додати сухарі і дрібно нарізані огірки. Перемішати.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 623 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Календар |
« Листопад 2013 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|