Крученики по-житомирськи - 9 Листопада 2013 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 19.04.2024, 04:35
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2013 » Листопад » 9 » Крученики по-житомирськи
20:26
Крученики по-житомирськи
 

Інгредієнти:

500 г свинини
2 цибулини
борошно
3 квашених огірки
4 ст. л. сухарів
спеції
сіль
4 ст. л. томатної пасти

М'ясо нарізати і відбити як на відбивні, посипати перцем і посолити. На середину кожної скибочки покласти фарш, м'ясо згорнути у вигляді маленького рулету, панірувати у борошні, обсмажити, викласти в сотейник, залити томатним соусом(паста+вода), додати спеції і тушкувати до готовності. 
Фарш: дрібно нарізати цибулю і легенько підсмажити її на олії . Коли трошки охолоне додати сухарі і дрібно нарізані огірки. Перемішати.
Категорія: Закуски | Переглядів: 573 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт