КОТЛЕТИ У БЕКОНІ - 9 Листопада 2013 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 19.04.2024, 22:44
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2013 » Листопад » 9 » КОТЛЕТИ У БЕКОНІ
20:04
КОТЛЕТИ У БЕКОНІ
 
Інгредієнти:
  • яловичина 250-300 г
  • свинина 250-300 г
  • хліб білий 2-3 шматочки
  • вершки або молоко (вода)
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • яйце 1 шт.
  • сіль, перець
  • паніровочні сухарі
  • бекон
Приготування:

Яловичину і свинину пропустити через м'ясорубку.



Хліб замочити в молоці, вершках або воді, віджати і пропустити крізь м'ясорубку.



Ріпчасту цибулю пропустить крізь м'ясорубку.
Вбити в масу яйце.



Посолити та поперчити за смаком і перемішати.
Сформувати з фаршу котлети. Кожну злегка обваляти у панірувальних сухарях.



Загорнути котлету в бекон.




Обсмажити котлети на сковороді звичайним способом. До готовності можна довести у жаровій шафі. 
Готові котлети викладають на блюдо та подають до столу.

СМАЧНОГО !

Категорія: Закуски | Переглядів: 629 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт