|
Четвер, 28.03.2024, 18:13 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Котлети рибні
|
риба (філе) - 500 г хліб пшеничний - 200 г сухарі панірувальні - 2-3 ст. ложки масло рослинне - 2 ст. ложки лимон - 2 шт. зелень кропу сіль і перець чорний мелений на смак
Рибне
філе разом із замоченим у воді і віджатим хлібом двічі пропустіть через
м'ясорубку, додайте сіль, перець, крохмаль, перемішайте. Сформуйте з отриманого фаршу котлети і запаніруйте в сухарях. Обсмажте котлети на маслі до утворення рум'яної скориночки. На гарнір подайте розсипчастий рис або смажену картоплю. Оформите зеленню і скибочками лимона
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 681 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|