|
Середа, 05.02.2025, 15:58 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Котлети моркв'яні
|
морквина 10 шт. яблука 3 шт. манна крупа 1/2-1 стакан мука 1/2 стакана рослинне пісне масло 1 ст. л цукор, сіль на смак
Сиру
моркву і яблука натерти на крупній терці, покласти в каструлю, влити
трохи води, додати масло і гасити. Потім додати манну крупу, цукор,
сіль і добре перемішати (якщо дуже рідке тісто додати муки). Зробити
котлети, обваляти їх в муці і смажити на добре розігрітому маслі.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 667 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 3 Гостей: 3 Користувачів: 0 |
|
|
|