|
П`ятниця, 26.04.2024, 03:55 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Коржики картопляні
|
Картопля 15 шт. Мука 1 стакан. Дріжджі 20 гр.
Відварити
неочищену картоплю, потім почистити її, розім'яти, додати дріжджі,
трохи води і дати піднятися. Додати муку, сіль, перемішати і дати
повторно піднятися. Коли маса підійде, викласти ложкою на змащений
маслом лист і випікати.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 963 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|