|
Четвер, 18.04.2024, 14:57 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 31 » Кіш з гарбузом і сиром "Дорблю"
14:17 Кіш з гарбузом і сиром "Дорблю" |
Тісто:
борошно
200 г
масло вершкове
160 г
сіль
5 г
цукор
вода (холодна)
100 г
Начинка:
гарбуз
500 г
сметана (жирна чи вершки)
200 г
яйця курячі
3 шт.
борошно кукурудзяне
40 г
чебрець сушений
сіль
перець чорний мелений
сир дорблю
Інгредієнти
Приготування
Борошно просіюємо, додаємо сіль та цукор, масло ріжемо кубиками. Руками розтираємо масло з борошном до утворення крихти. Все робимо швиденько, щоб від тепла рук масло не розтопилося. Додаємо воду і замішуємо тісто. Формуємо з нього кулю, завертаємо в харчову плівку і ставимо в морозильну камеру на 40-60 хвилин. Першого разу я вирішила не ставити тісто до морозилки, скористалася послугами холодильника)), але в кінцевому результаті довелося все ж відправити його до морозилки. Тож тут краще не експерементувати і робити все, як книжка пише.
Тісто розкачуємо тонко, викладаємо в змазану маслом та посипану борошном форму, формуючи борти, наколюємо виделкою.
Зверху кладемо пергамент і насипаємо квасолю.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 644 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|