|
П`ятниця, 29.03.2024, 09:21 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 16 » Холодний суп «Борщ»
14:29 Холодний суп «Борщ» |
Список інгредієнтів
буряк - 2 шт
огірок - 3 шт
ковбаса варенка - 200 г
сіль - за смаком
зелень кропу і петрушки - за смаком
кефір - 1 л
цибуля зелена - 1 пучок
яйця варені - 2 шт
вода - 1 стакан
Спосіб приготування
Холодний суп« Борщ »
Буряк запекти (в духовці або мікрохвильовій печі) почистити, нарізати кубиками, викласти в каструлю, залити кефіром. Так само нарізати кубиками огірки, варенку і яйця, в сезон можна додавати редис.
Холодний суп« Борщ »
Потім додати нарізану зелень і цибулю. Все добре перемішати. Охолодити і дати трохи настоятися.
Холодний суп «Борщ» готовий!
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 400 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|