![45_10.jpg (39.3 Kb)](http://recepti.in.ua/uploads/images/1foto/4557_10.jpg)
10 порожніх яєчних шкаралуп з отворами, що акуратно проколупнули, в нижній (тупій) частині,
солодкий перець жовтого і червоного кольору (по половинці кожного буде цілком досить),
150 гр. шинки або іншої копченості,
трохи маслин,
консервованої кукурудзи і горошка,
2 ст. ложки желатину,
400 г прозорого курячого бульйону,
зелень петрушки
![5998_11.jpg (29.6 Kb)](http://recepti.in.ua/uploads/images/1foto/5998_11.jpg)
Насамперед замочуємо желатин в 100 грамах холодної кип'яченої води і залишаємо на годину набухати.
![7300_12.jpg (35.7 Kb)](http://recepti.in.ua/uploads/images/1foto/7300_12.jpg)
Петрушку
розділяємо на окремі листочки і укладаємо на дно кожної шкаралупи по
1-2 штучки. Перець і шинку нарізуємо соломкою, решту інгредієнтів
беремо як є і в довільному порядку поміщаємо поверх петрушки.
![6715_13.jpg (27.69 Kb)](http://recepti.in.ua/uploads/images/1foto/6715_13.jpg)
Коли желатин розбухне, розчиняємо його в гарячому бульйоні (доводимо до кипіння, але не кип'ятимо).
![5808_14.jpg (30.35 Kb)](http://recepti.in.ua/uploads/images/1foto/5808_14.jpg)
Заливаємо
доверху яєчну шкаралупу цим бульйоном і ставимо на ніч в холодильник
(або на балкон, якщо дозволяє температура на вулиці).
![3825_15.jpg (30.77 Kb)](http://recepti.in.ua/uploads/images/1foto/3825_15.jpg)
Коли желе захолоне, зчищаємо шкаралупу.
![6342_16.jpg (32.74 Kb)](http://recepti.in.ua/uploads/images/1foto/6342_16.jpg)
Виходить ось таке чарівне видовище.