Холодець “Яйця Фаберже” - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 19.04.2024, 12:47
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Холодець “Яйця Фаберже”
19:05
Холодець “Яйця Фаберже”
 
45_10.jpg (39.3 Kb)

10 порожніх яєчних шкаралуп з отворами, що акуратно проколупнули, в нижній (тупій) частині,
солодкий перець жовтого і червоного кольору (по половинці кожного буде цілком досить),
150 гр. шинки або іншої копченості,
трохи маслин,
консервованої кукурудзи і горошка,
2 ст. ложки желатину,
400 г прозорого курячого бульйону,
зелень петрушки

5998_11.jpg (29.6 Kb)

Насамперед замочуємо желатин в 100 грамах холодної кип'яченої води і залишаємо на годину набухати.

7300_12.jpg (35.7 Kb)

Петрушку розділяємо на окремі листочки і укладаємо на дно кожної шкаралупи по 1-2 штучки. Перець і шинку нарізуємо соломкою, решту інгредієнтів беремо як є і в довільному порядку поміщаємо поверх петрушки.

6715_13.jpg (27.69 Kb)

Коли желатин розбухне, розчиняємо його в гарячому бульйоні (доводимо до кипіння, але не кип'ятимо).

5808_14.jpg (30.35 Kb)

Заливаємо доверху яєчну шкаралупу цим бульйоном і ставимо на ніч в холодильник (або на балкон, якщо дозволяє температура на вулиці).

3825_15.jpg (30.77 Kb)

Коли желе захолоне, зчищаємо шкаралупу.

6342_16.jpg (32.74 Kb)

Виходить ось таке чарівне видовище.
Категорія: Закуски | Переглядів: 671 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт