|
Середа, 24.04.2024, 10:15 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 15 » Харчо з свинини
|
Інгредієнти для приготування супу-харчо з свинини:
Свинина (охолоджена) - 300 г
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Часник - 3 зубчики
Морква - 1 шт.
Горіхи волоські - 0.5 склянки
Помідори - 3 шт.
Сіль - за смаком
Оцет винний - за смаком
Гвоздика - 0.5 чайн. ложки
Хмелі-сунелі - 0.5 чайн. ложки
Кориця - 0.3 чайн. ложки
Чорний мелений перець - за смаком
Вода - 3 л
Рослинне масло - для гасіння
Вершкове масло - для обсмажування
Зелень (кріп, кінза) - за смаком
Інвентар для приготування супу-харчо з свинини:
Посуд
Ножа
Блендер
Обробна дошка
Плита
Каструля
Сковорода
Приготування супу-харчо з свинини.
Крок 1: Готуємо інгредієнти.
Ріжемо ребра
Найважливіше в харчо - це правильно підібрати інгредієнти. Взяти, наприклад, м'ясо - підійдуть тільки ребра. Їх потрібно розрізати порційними шматками, так щоб у кожному була кісточка. Потім промиваємо ребра проточною водою, видаляючи осколки кісток.
Готуємо овочі
Овочі потрібно промити, цибулю і моркву очистити і нарізати: цибулю - соломкою або півкільцями, моркву кружальцями, помідори - невеликими шматочками.
Часник потрібно очистити від шкірки і поки залишити без змін.
Крок 2: Готуємо суп-харчо з свинини.
Варимо суп
Обсмажуємо на сковороді, змащеній вершковим розтопленим маслом, цибулю до прозорого кольору і моркву. Це займе приблизно 3-4 хвилини. Потім перекладаємо цибулю і моркву в каструлю або казан, додаємо туди свинячі ребра, зливаємо зі сковороди залишки олії і додаємо ще трохи, щоб ребра не пригоріли. А потім тушкуємо ребра з овочами на повільному вогні 15-20 хвилин.
В цей час заливаємо в іншу каструлю або чайник 3 л води і доводимо до кипіння. Через 20 хвилин після початку гасіння м'яса, заливаємо його окропом і даємо супу покипіти 10 хвилин.
Готуємо заправку
Поки кипить суп, зробимо для нього пряну заправку. Для цього закладаємо в чашу блендера помідори, горіхи, часник, сіль і висипаємо всі приправи. Подрібнюємо пряну заправку до стану пасти.
Додаємо в суп заправку, подкисляем його винним оцтом, перемішуємо і варимо ще 15-20 хвилин. Потім додаємо дрібно порізану зелень, пробуємо достатньо солі, якщо ні то додаємо. Знімаємо суп з вогню і даємо йому настоятися півтори години.
Крок 3: Подаємо готовий суп-харчо з свинини.
Готовий суп-харчо
Подаємо суп гарячим або теплим, залежно від уподобань. Він сподобається і дорослим, і дітям. В якості хліба найкраще підійде грузинський лаваш.
Приємного апетиту!
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 453 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|