Харчо з свинини - 15 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
Середа, 24.04.2024, 10:15
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 15 » Харчо з свинини
15:36
Харчо з свинини
 
Інгредієнти для приготування супу-харчо з свинини: Свинина (охолоджена) - 300 г Цибуля ріпчаста - 2 шт. Часник - 3 зубчики Морква - 1 шт. Горіхи волоські - 0.5 склянки Помідори - 3 шт. Сіль - за смаком Оцет винний - за смаком Гвоздика - 0.5 чайн. ложки Хмелі-сунелі - 0.5 чайн. ложки Кориця - 0.3 чайн. ложки Чорний мелений перець - за смаком Вода - 3 л Рослинне масло - для гасіння Вершкове масло - для обсмажування Зелень (кріп, кінза) - за смаком Інвентар для приготування супу-харчо з свинини: Посуд Ножа Блендер Обробна дошка Плита Каструля Сковорода Приготування супу-харчо з свинини. Крок 1: Готуємо інгредієнти. Ріжемо ребра Найважливіше в харчо - це правильно підібрати інгредієнти. Взяти, наприклад, м'ясо - підійдуть тільки ребра. Їх потрібно розрізати порційними шматками, так щоб у кожному була кісточка. Потім промиваємо ребра проточною водою, видаляючи осколки кісток. Готуємо овочі Овочі потрібно промити, цибулю і моркву очистити і нарізати: цибулю - соломкою або півкільцями, моркву кружальцями, помідори - невеликими шматочками. Часник потрібно очистити від шкірки і поки залишити без змін. Крок 2: Готуємо суп-харчо з свинини. Варимо суп Обсмажуємо на сковороді, змащеній вершковим розтопленим маслом, цибулю до прозорого кольору і моркву. Це займе приблизно 3-4 хвилини. Потім перекладаємо цибулю і моркву в каструлю або казан, додаємо туди свинячі ребра, зливаємо зі сковороди залишки олії і додаємо ще трохи, щоб ребра не пригоріли. А потім тушкуємо ребра з овочами на повільному вогні 15-20 хвилин. В цей час заливаємо в іншу каструлю або чайник 3 л води і доводимо до кипіння. Через 20 хвилин після початку гасіння м'яса, заливаємо його окропом і даємо супу покипіти 10 хвилин. Готуємо заправку Поки кипить суп, зробимо для нього пряну заправку. Для цього закладаємо в чашу блендера помідори, горіхи, часник, сіль і висипаємо всі приправи. Подрібнюємо пряну заправку до стану пасти. Додаємо в суп заправку, подкисляем його винним оцтом, перемішуємо і варимо ще 15-20 хвилин. Потім додаємо дрібно порізану зелень, пробуємо достатньо солі, якщо ні то додаємо. Знімаємо суп з вогню і даємо йому настоятися півтори години. Крок 3: Подаємо готовий суп-харчо з свинини. Готовий суп-харчо Подаємо суп гарячим або теплим, залежно від уподобань. Він сподобається і дорослим, і дітям. В якості хліба найкраще підійде грузинський лаваш. Приємного апетиту!
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 453 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт