|
Середа, 05.02.2025, 15:57 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 9 » Харчо з риби
|
вода - 2 л корінь петрушки - 1 шт. корінь селери - 1 шт. ріпчаста цибуля - 4 шт. лавровий лист - 1 шт. перець запашний - 3-4 горошини сіль риба свіжа - 500 г рис - 100 г часник - 2 зубчики волоські горіхи - 100 г томатний соус готовий - 2 ст. ложки зелень петрушки
У
киплячу воду покладіть крупно нарізане коріння і цибулю, сіль, спеції,
проварите 20 хвилин. Отриманий відвар процідите, покладете в нього
рибу, нашатковану цибулю, рис і варіть до готовності. В кінці приготування заправте суп товченим часником, горіхами і томатним соусом, проварите 3–5 хвилин. При подачі посипте рубаною зеленню.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 651 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 3 Гостей: 3 Користувачів: 0 |
|
|
|