яловичина (нежирна грудинка)- 1 кг
помідори - 300 г
цибуля ріпчаста - 3-4 головки
лимон - 1 шт.
рис - 1 стакан
томатна паста - 2 ст. ложки
кинза - 5 гілочок
зелень петрушки - 5 гілочок
лавровий лист - 3 шт.
часник
перець гострий
сіль
Грудинку
промийте, поріжте на шматочки і залийте 4 л гарячої води. Зварите до
готовності при слабкому кипінні, знімаючи піну, що утворюється, і жир.
Цибулю порубаєте і спассеруйте з томатною пастою і лавровим листом на знятому при вариві м'яса жирі.
За 20 хвилин до готовності м'яса додайте в бульйон перебраний і промитий рис.
Помідори почистіть від шкірки, дрібно нарізуйте, з'єднайте з рубаною зеленню, часником, сілью, перцем і лимонним соком.
Додайте
в суп цибулю, що пасерує з томатною пастою, доведіть до кипіння. Після
закипання покладете в суп підготовлені помідори, доведіть до кипіння і
наполягайте 20 хвилин.
При подачі посипте рубаною зеленню.