Харчо з яловичини - 9 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Четвер, 28.03.2024, 20:06
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 9 » Харчо з яловичини
11:51
Харчо з яловичини
 
0212_9.jpg (12.17 Kb)

яловичина (нежирна грудинка)- 1 кг
помідори - 300 г
цибуля ріпчаста - 3-4 головки
лимон - 1 шт.
рис - 1 стакан
томатна паста - 2 ст. ложки
кинза - 5 гілочок
зелень петрушки - 5 гілочок
лавровий лист - 3 шт.
часник
перець гострий
сіль

Грудинку промийте, поріжте на шматочки і залийте 4 л гарячої води. Зварите до готовності при слабкому кипінні, знімаючи піну, що утворюється, і жир.
Цибулю порубаєте і спассеруйте з томатною пастою і лавровим листом на знятому при вариві м'яса жирі.
За 20 хвилин до готовності м'яса додайте в бульйон перебраний і промитий рис.
Помідори почистіть від шкірки, дрібно нарізуйте, з'єднайте з рубаною зеленню, часником, сілью, перцем і лимонним соком.
Додайте в суп цибулю, що пасерує з томатною пастою, доведіть до кипіння. Після закипання покладете в суп підготовлені помідори, доведіть до кипіння і наполягайте 20 хвилин.
При подачі посипте рубаною зеленню.


Категорія: Перші Страви | Переглядів: 552 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт