|
П`ятниця, 29.03.2024, 09:55 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Каша рисова з овочами
19:35 Каша рисова з овочами |
Рис 1 стакан. Цибуля 3 шт. Морква 1 шт. Вода 2 стакани. Рослинне масло 2 ст. л. Сіль на смак.
Рис
перебрати і промити. Моркву і цибулю нарізувати соломкою. На дно
каструлі укласти цибулю, потім моркву, на них - рис. Залити все гарячою
солоною водою, довести до кипіння і варити 5-7 хв., не перемішуючи.
Потім наполягати під кришкою 15-20 хв. Подавати кашу, заправивши
рослинним маслом.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 776 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|