Каша рисова з овочами - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 29.03.2024, 09:55
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Каша рисова з овочами
19:35
Каша рисова з овочами
 
0953_5.jpg (38.16 Kb)

Рис 1 стакан.
Цибуля 3 шт.
Морква 1 шт.
Вода 2 стакани.
Рослинне масло 2 ст. л.
Сіль на смак.

Рис перебрати і промити. Моркву і цибулю нарізувати соломкою. На дно каструлі укласти цибулю, потім моркву, на них - рис. Залити все гарячою солоною водою, довести до кипіння і варити 5-7 хв., не перемішуючи. Потім наполягати під кришкою 15-20 хв. Подавати кашу, заправивши рослинним маслом.
Категорія: Закуски | Переглядів: 776 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт