|
Субота, 20.04.2024, 08:19 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 15 » Каша манна молочна
|
Інгредієнти:
1,5 склянки манної крупи, 5 склянок молока або 3 склянки молока і 2 склянки води, 2 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль за смаком.
Спосіб приготування:
Манну крупу висипають на лист і, помішуючи, підсушують на слабкому вогні. У каструлю з гарячим молоком додають сіль, цукор.
Помішуючи, тонкою цівкою всипають підготовлену крупу, добре розмішують.
Варять 2-3 хв, після чого каструлю накривають кришкою, ставлять у духовку або на край плити і витримують протягом 20 хв для випрівання.
Подаючи до столу, у тарілку кладуть кашу і заправляють розігрітим вершковим маслом.
|
Категорія: Для Дітей |
Переглядів: 452 |
Додав: Олежик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|