|
П`ятниця, 29.03.2024, 14:59 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 15 » Картопляні крокети із шинкою
10:32 Картопляні крокети із шинкою |
Інгредієнти:
0,5 кг картоплі,
2 ст. ложки борошна,
2 жовтки,
300 г нежирної шинки,
2 яйця,
3—4 ст. ложки сухарів,
4 ст. ложки жиру для смаження,
сіль і перець за смаком.
Спосіб приготування:
Картоплю відварити, очистити і гарячою пропустити крізь м’ясорубку. Додати борошно, жовтки, сіль і чорний перець за смаком, а також нарізану дрібними кубиками шинку. Усе добре перемішати і з отриманої маси приготувати крокети завбільшки з горіх. Кульки змочити в яйці, обкачати в сухарях і присмажити у глибокому посуді з добре розігрітим жиром.
Подати з овочевим салатом або із соліннями (на вибір).
Крокети можна також готувати з вареним м'ясом або ковбасою.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 1041 |
Додав: Олежик
| Рейтинг: 0.8/6 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|