|
Четвер, 25.04.2024, 13:56 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Картопля фарширована
19:20 Картопля фарширована |
картопля 10 шт. гриби (шампіньйони) 500 г цибуля ріпчаста 2-3 шт. пісне рослинне масло сіль, перець зелень
Картоплю
відварити в мундирі. Гриби порізати, обшпарити гарячою водою і
обсмажити на рослинному маслі разом з нарізаною цибулею. Картоплю
почистити, розрізати навпіл, ложкою вийняти частину м'якоті, перемішати
її з грибами і заповнити цим фаршем картопля. Зверху посипати порізаною
зеленню.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 707 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|