Картопля фарширована - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Четвер, 25.04.2024, 13:56
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Картопля фарширована
19:20
Картопля фарширована
 
5867_8.jpg (63.66 Kb)

картопля 10 шт.
гриби (шампіньйони) 500 г
цибуля ріпчаста 2-3 шт.
пісне рослинне масло
сіль,
перець
зелень

Картоплю відварити в мундирі. Гриби порізати, обшпарити гарячою водою і обсмажити на рослинному маслі разом з нарізаною цибулею. Картоплю почистити, розрізати навпіл, ложкою вийняти частину м'якоті, перемішати її з грибами і заповнити цим фаршем картопля. Зверху посипати порізаною зеленню.
Категорія: Закуски | Переглядів: 707 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт