|
Понеділок, 10.02.2025, 18:42 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Картопля фарширована
19:20 Картопля фарширована |
картопля 10 шт. гриби (шампіньйони) 500 г цибуля ріпчаста 2-3 шт. пісне рослинне масло сіль, перець зелень
Картоплю
відварити в мундирі. Гриби порізати, обшпарити гарячою водою і
обсмажити на рослинному маслі разом з нарізаною цибулею. Картоплю
почистити, розрізати навпіл, ложкою вийняти частину м'якоті, перемішати
її з грибами і заповнити цим фаршем картопля. Зверху посипати порізаною
зеленню.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 746 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0 |
|
|
|