 |
Неділя, 15.06.2025, 10:23 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Капустяний салат
|
 Капуста - 110 г, яблука свіжі - 20 г, сливи мариновані -10 г, оцет -10 г, маринад фруктовий або ягідний -10 г, цукор-10 г, масло рослинне -10 г, цибуля зелена -10 г, салат зелений -10 г, кріп - 5 г, петрушка - 5 г, сіль на смак.
Дрібно
нашаткуйте білокочанну капусту, покладіть в посуд, залийте оцетом і
процідженим ягідним або фруктовим маринадом, посоліть і поставте на
вогонь. Коли капуста осяде, зніміть її з плити і охолодіть. Яблука,
очищені від шкірки і насіння, нарізуйте тонкими скибочками, змішайте з
капустою і маринованими фруктами, заправте рослинним маслом, цукром,
посипте зеленою цибулею, покладіть в салатник горою, прикрасьте
зеленню.
|
Категорія: Салати |
Переглядів: 704 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 6 Гостей: 6 Користувачів: 0 |
|
|
|