Капустяний салат - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 29.03.2024, 11:55
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Капустяний салат
19:12
Капустяний салат
 
0855_23.jpg (96.58 Kb)

Капуста - 110 г,
яблука свіжі - 20 г,
сливи мариновані -10 г,
оцет -10 г,
маринад фруктовий або ягідний -10 г,
цукор-10 г,
масло рослинне -10 г,
цибуля зелена -10 г,
салат зелений -10 г,
кріп - 5 г,
петрушка - 5 г,
сіль на смак.

Дрібно нашаткуйте білокочанну капусту, покладіть в посуд, залийте оцетом і процідженим ягідним або фруктовим маринадом, посоліть і поставте на вогонь.
Коли капуста осяде, зніміть її з плити і охолодіть.
Яблука, очищені від шкірки і насіння, нарізуйте тонкими скибочками, змішайте з капустою і маринованими фруктами, заправте рослинним маслом, цукром, посипте зеленою цибулею, покладіть в салатник горою, прикрасьте зеленню.
Категорія: Салати | Переглядів: 649 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт