Капусняк з квашеної капусти - 15 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
Четвер, 25.04.2024, 13:11
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 15 » Капусняк з квашеної капусти
15:32
Капусняк з квашеної капусти
 
Інгредієнти для приготування Капусняку з квашеною капустою: М'ясо (яловичина або свинина) - 300 гр. Вода - 3 л Картопля - 4 шт. Морква - 1 шт. Капуста квашена - 300 гр. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Масло рослинне - 4 ст. ложки Пшоно - 2 ст. ложки Томатна паста - 2 ст. ложки Сіль, лавровий лист, перець чорний горошком, зелень свіжа - за смаком Інвентар для приготування Капусняку з квашеною капустою: Каструля Ножа Обробна дошка Сковорода для пасерування овочів Ложка Терка Приготування Капусняку з квашеної капусти. Крок 1. Варимо бульйон з м'яса бульйон Кладемо м'ясо в каструлю, заливаємо холодною водою, ставимо на середній вогонь. Якщо шматок невеликий, тоді - цілим шматком. Після закипання видаляємо всю піну, прикручуємо вогонь , кидаємо в каструлю цілу цибулину, лавровий лист і кілька горошин чорного перцю. Закриваємо каструлю кришкою і залишаємо варитися мінімум на годину - півтора. Коли м'ясо звариться, виймаємо його в тарілку - нехай остигає. Разом з м'ясом виймаємо цибулину. Її викинути, вона свою справу зробила. Крок 2. Беремо квашену капусту капуста квашена Поки вариться бульйон, квашену капусту віджати від розсолу, покласти на сковороду і протушкувати на соняшниковій олії. Потім викласти її в зварений бульйон і варити хвилин 20. Пам'ятайте, що капуста дає солоний смак бульйону, тому остаточно солити будемо в кінці варіння. Крок 3. Беремо пшоно пшоно Пшоно добре промити, замочити в дуже гарячій воді хвилин на 15 (щоб вийшла гіркота). Потім викласти пшоно в бульйон з капустою і варити хвилин 10. Крок 4. Беремо картоплю картопля Картоплю миємо, чистимо від шкірки і ріжемо брусочками не дуже дрібно. Викладаємо до капусти і пшона. Варимо ще хвилин 10. Крок 5. Підготовка заправки Дрібно порізати цибулю. Моркву почистити і потерти на крупній тертці або порізати соломкою. На сковороді розігріти олію, можна покласти і прогріти масло, сухі спеції для м'яса, лавровий лист, перець, щоб всі прогрілося і наповнило масло ароматом спецій. Трохи потомити і викласти в сковороду лук. Підсмажити цибулю до м'якості або до золотистого кольору. В кінці додати терту моркву, перемішати і ще хвилин 5 обсмажувати овочі. Потім додаємо в зажарку томатну пасту, розведену водою (2 ст. л. на півсклянки води) . Даємо закипіти, помішуючи, і, заправка готова. Викладаємо її в суп і залишаємо нудитися ще хвилин 20. Крок 6. Беремо варене м'ясо варене м'ясо М'ясо ріжемо на шматочки, додаємо в суп. Також миємо, ріжемо зелень, додаємо в суп. Солимо за смаком. Даємо поваритися ще хвилин 10. Можна залишити настоятися ще з годинку. Суп готовий! Крок 7. Подаємо до столу Капусняк з квашеної капусти капусняк В кожну тарілку кладемо ложечку сметани. Смачно покласти ще в тарілку з супом жменю житніх сухариків. Приємного апетиту!
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 493 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт