Капусняк добовий - 14 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 29.03.2024, 00:09
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 14 » Капусняк добовий
00:55
Капусняк добовий
 
100 г кісток свинокопчення, 500 г квашеної капусти, 1 морквина, 1 корінь петрушки, 1 голівка ріпчастої цибулі, 4 ст. ложки томату-пюре, 60 г жиру, 2 ст. ложки пшеничного борошна, 2 дольки часнику, 1,5 л бульйону або води, сметана, зелень. Квашену капусту дрібно рубають і тушкують з додаванням томату-пюре і кісток свинокопчення протягом 3—4 годин, поки капуста не стане м’якою, гостросолодкуватою на смак і не набуде темного забарвлення. Коріння і цибулю нарізають дрібними кубиками, пасерують і кладуть у капусту за 1 годину до закінчення тушкування. Можна тушкувати капусту протягом 2 годин, потім заморозити і витримати на холоді. У киплячий бульйон або воду кладуть тушковану капусту з пасерованими овочами і варять до готовності. За 5—10 хв до закінчення варіння додають білий соус, сіль, спеції. У готовий капусняк кладуть розтертий із сіллю часник. Перед тим як подавати на стіл, в капусняк кладуть м’ясо, сметану і посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки, кропу або зеленою цибулею. До капусняку подають розсипчасту гречану кашу, крупник, кулеб’яку з гречаною кашею, ватрушки із сиром. Добовий капусняк буде смачнішим, якщо його подати в горщику. Для цього в глиняний горщик кладуть м’ясо, наливають капусняк, додають рубаний часник. Горщик покривають тонким шаром тіста, змащують його яйцем і ставлять у духовку. Коли на поверхні тіста утвориться золотава скоринка, горщик з капусняком ставлять на тарілку і подають. Окремо подають сметану.
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 456 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт