КАНАПЕ З РИБОЮ ТА ІКРОЮ - 5 Лютого 2011 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 00:29
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2011 » Лютий » 5 » КАНАПЕ З РИБОЮ ТА ІКРОЮ
12:36
КАНАПЕ З РИБОЮ ТА ІКРОЮ
 

клад : 8 пшеничних кусочків хліба, 80 г масла вершкового, 80 г  ікри лососевої, 1 головка зеленої цибулі, 120 г соленого філе лосося , 1-2 шт. огірока , 1-2 шт. лимона, 100 г сира, 2 ст. ложки  сметани, 1 ст. ложка тертого хрону, мелений червоний перець.

Приготування :Для сирної маси – сир з’єднати з сметаною, додати тертий корінь хрону і перець. Зверху і боку поверхню 4 шматків хліба змастити вершковим маслом. Легко придавлюючи, бокову поверхню хліба покрийте зеленню. Наступні 4 шматка хліба намастити сирною масою, посипте зеленню. На шматки з вершковим маслом покладіть ікру, оформіть лимоном і зеленню. На шматки з сирною масою покладіть філе риби, оформіть огірком, кільцем цибулі, зеленню.

Час приготування : 20 хвилин

Категорія: Закуски | Переглядів: 1164 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт