клад : 8 пшеничних кусочків хліба, 80 г масла вершкового, 80 г ікри лососевої, 1 головка зеленої цибулі, 120 г соленого філе лосося , 1-2 шт. огірока , 1-2 шт. лимона, 100 г сира, 2 ст. ложки сметани, 1 ст. ложка тертого хрону, мелений червоний перець.
Приготування :Для сирної маси – сир з’єднати з сметаною, додати тертий корінь хрону і перець. Зверху і боку поверхню 4 шматків хліба змастити вершковим маслом. Легко придавлюючи, бокову поверхню хліба покрийте зеленню. Наступні 4 шматка хліба намастити сирною масою, посипте зеленню. На шматки з вершковим маслом покладіть ікру, оформіть лимоном і зеленню. На шматки з сирною масою покладіть філе риби, оформіть огірком, кільцем цибулі, зеленню.
Час приготування : 20 хвилин