|
Четвер, 28.03.2024, 22:35 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 17 » Кальмари з овоче-грибною начинкою
06:44 Кальмари з овоче-грибною начинкою |
Список інгредієнтів кальмари - 4 шт овочева суміш заморожена (перець, печериці, морква, томат, - 300 г (1 упаковка) квасоля стручкова - входила до складу суміші яйце - 2 шт сир твердий - 100 г сметана - 3 ст. ложки сіль, спеції - за смаком Спосіб приготування Кальмари з овоче-грибною начинкою Кальмари почистити викласти в посуд і залити крутим окропом, накрити кришкою і залишити на 3-5 хвилин. Кальмари з овоче-грибною начинкою Потім відкинути на друшляк і промити холодною проточною водою, знімаючи шкірку (вона легко відійде), потім повторити процедуру крок 1 і крок 2. Кальмари з овоче-грибною начинкою Приготовим начинку овочі розморозити, додати сир (на тертці) і яйце, додати сіль і спеції, перемішати. Для начинки можна використовувати будь-яку суміш за смаком, я пробувала з заморожуванням суміші мексиканської, де рис кукурудза та горошок. Щоразу нове блюдо виходить з новим смаком і ароматом. Кальмари з овоче-грибною начинкою Начинити щільно кальмари вийшла сумішшю, викласти їх у форму для запікання, змастити сметаною і поставити в розігріту духовку на 20-30 хвилин. Залишки начинки можна викласти у форму, буде додатковий гарнір. Кальмари з овоче-грибною начинкою На зрізі добре тримають форму, вийшли дуже соковиті, і ароматні. Смачного!
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 392 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|