![](/.s/t/862/1.gif) |
Понеділок, 10.02.2025, 18:57 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 2 » Качка з чорносливом та яблуками
03:56 Качка з чорносливом та яблуками |
Продукти, які нам потрібно взяти: 1. 1.5кг качка 2. 200г чорнослива без кісточок 3. 3-4 яблука 4. сіль, перець 5. 1кг картоплі (краще взяти довгу картоплю)
Качку гарно вимити, натерти сіллю і перцем. Яблука і чорнослив помити.
Яблука порізати дольками. Начинити нашу качку. Поставити в духовку на
1-1.30год. Щоб качка була не така суха то можна зверху поливати
бульйоном. Пробуємо вилочкою чи готова наша качка, якщо м'ясо добре
проколюється то можна вже витягати. Жир що залишився після качки не виливати.
Картоплю гарно вимити, неочищаючи розрізати на 4-6 частинок по довжині.
Приправити спеціями (за смаком) і вкинути в жир, що залишився після
качки, запікати при великій температурі, зрідка помішуючи. Коли
картопля матиме гарний золотий колір то можна вже знімати. На велике
блюдо викласти качку, побокам розкласти картоплю, і полити жиром в
якому вона пеклася. Прикрасити зеленню, або овочами. Смачного.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 1152 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|