Качка з чорносливом та яблуками - 2 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Субота, 27.04.2024, 00:02
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 2 » Качка з чорносливом та яблуками
03:56
Качка з чорносливом та яблуками
 

Продукти, які нам потрібно взяти:

1. 1.5кг качка
2. 200г чорнослива без кісточок
3. 3-4 яблука
4. сіль, перець
5. 1кг картоплі (краще взяти довгу картоплю)

Качку гарно вимити, натерти сіллю і перцем. Яблука і чорнослив помити. Яблука порізати дольками. Начинити нашу качку. Поставити в духовку на 1-1.30год. Щоб качка була не така суха то можна зверху поливати бульйоном. Пробуємо вилочкою чи готова наша качка, якщо м'ясо добре проколюється то можна вже витягати.
Жир що залишився після качки не виливати.
Картоплю гарно вимити, неочищаючи розрізати на 4-6 частинок по довжині. Приправити спеціями (за смаком) і вкинути в жир, що залишився після качки, запікати при великій температурі, зрідка помішуючи. Коли картопля матиме гарний золотий колір то можна вже знімати. На велике блюдо викласти качку, побокам розкласти картоплю, і полити жиром в якому вона пеклася. Прикрасити зеленню, або овочами. Смачного.

Категорія: Солодке | Переглядів: 1112 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт