Кабачки тушковані "Смакота" - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Четвер, 25.04.2024, 20:13
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Кабачки тушковані "Смакота"
19:32
Кабачки тушковані "Смакота"
 
9598_1.jpg (18.51 Kb)

1-2 середніх кабачка
2-3 цибулини
3-4 морква
часник 2-3 зубчики
червоний мелений перець
сіль на смак
2-3 гвоздики
щіпка мускатного горіха
2 ст.л. томатної пасти
рослинне масло для жаріння

Кабачки і моркву окремо натерти на крупній або дрібній терці.
Цибулю дрібно порізати і піджарити його на рослинному маслі. Так само поступити з морквою.
Потім змішати разом цибулю, моркву і кабачки, додати томатну пасту, сіль, перець і гасити на невеликому вогні під кришкою.
Незадовго до готовності покласти гвоздику, мускатний горіх і роздавлений часник.
Ця ікра дуже смачна як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Категорія: Закуски | Переглядів: 646 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт