 |
Неділя, 15.06.2025, 10:14 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Кабачки тушковані
|
кабачки - 1 кг цибуля ріпчаста - 100 г морква - 1-2 шт. зелена цибуля - 1 пучок томатна паста - 100 г рослинне масло - 4 ст. ложки приправа для овочів - 1 ч.ложка зелень кропу - 1 пучок
Цибулю нарізуйте кубиками, моркву натріть на терці. Овочі з'єднайте, обсмажте на маслі до золотистого кольору. Додайте
нарізані кубиками кабачки, посипте їх приправою, перемішайте, смажте 5
хвилин. Влийте розведення водою томатну пасту, додайте рубану зелену
цибулю, гасіть кабачки 5 хвилин.
|
Категорія: Салати |
Переглядів: 668 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 6 Гостей: 6 Користувачів: 0 |
|
|
|