Кабачки тушковані - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 02:33
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Кабачки тушковані
14:32
Кабачки тушковані
 
8216_11.jpg (11.61 Kb)

кабачки - 1 кг
цибуля ріпчаста - 100 г
морква - 1-2 шт.
зелена цибуля - 1 пучок
томатна паста - 100 г
рослинне масло - 4 ст. ложки
приправа для овочів - 1 ч.ложка
зелень кропу - 1 пучок

Цибулю нарізуйте кубиками, моркву натріть на терці. Овочі з'єднайте, обсмажте на маслі до золотистого кольору.
Додайте нарізані кубиками кабачки, посипте їх приправою, перемішайте, смажте 5 хвилин. Влийте розведення водою томатну пасту, додайте рубану зелену цибулю, гасіть кабачки 5 хвилин.
Категорія: Салати | Переглядів: 615 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт