Юшка з йоржів і окунів - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 10:18
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Юшка з йоржів і окунів
19:27
Юшка з йоржів і окунів
 
3819_11.jpg (39.75 Kb)

На 3-х літрову каструлю:
1 кг йоржів і окунів
1 цибулина
1 морква
4-5 картоплі
1/3 стакана рису
лавровий лист-1 шт
перець горошком - 5 шт
петрушка
кріп

Йоржів і окунів вимити і почистити, видалити зябра.
Окунів обшпарити кип'ятком, почистити від луски, відрізати голови і хвости.

Йоржів і голови і хвости окунів залити холодною водою, додати циблю, букетик петрушки, лавровий лист і перець. Варити години 2, поки йоржі не перетворяться на кашу.
Юшку процідити, додати нарізану картоплю, рис, натерту моркву, сирих окунів і варити до готовності.

Готову юшку посолити, додати нарізаний кріп.
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 610 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт