|
Четвер, 21.11.2024, 12:42 Вітаю Вас Гість
Головна » 2016 » Липень » 2 » Ягідний мікс з персиками
17:43 Ягідний мікс з персиками |
Вихід - 8 порцій
Час приготування - 55 хвилин
Інгредієнти:
смородина червона - 1,5 склянки
полуниця - 1,5 склянки
персики - 6 шт.
цукор - 1 склянка
цедра і сік - 1 апельсина
вода - 3 ст. ложки
паличка кориці
Приготування ягідного міксу з персиками
Цукор змішайте з водою, додайте апельсинову цедру і корицю. На слабкому вогні доведіть сироп до кипіння, варіть 3 хвилини, потім зніміть з вогню.
Персики крупно наріжте, покладіть в гарячий сироп, додайте смородину і прогрівайте 2-3 хвилини, до м'якості.
Фрукти і ягоди вийміть шумівкою з сиропу, змішайте з полуницею, накрийте кришкою і дайте настоятися.
Потім сироп знову доведіть до кипіння і прогрівайте 4-5 хвилин до загустіння. Влийте апельсиновий сік і охолодіть.
Фрукти полийте сиропом і подавайте з вершками.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 470 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Липень 2016 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|