|
Четвер, 06.02.2025, 01:20 Вітаю Вас Гість
Головна » 2016 » Липень » 2 » Ягідне суфле
|
Вихід - 6 порцій
Час приготування - 35 хвилин
Інгредієнти:
малина або полуниця - 500 г.
білки яєчні - 4 шт.
цукор - 1/2 склянки
цукрова пудра - 5 ст. ложок
Приготування ягідного суфле
Білки з цукровою пудрою збийте на льоду в пишну піну.
Ягоди протріть через сито, додайте цукор і ретельно перемішайте. Обережно введіть збиті білки. Перекладіть масу в змащену маслом форму і запікайте 15-20 хвилин при 200 °С.
Подавайте відразу.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 471 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Липень 2016 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|