 |
Неділя, 15.06.2025, 10:23 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 14 » Яєчні гнізда
|
яйце - 4 шт.
хліб пшеничний - 4 скибочки
сир - 60 г
масло вершкове - 60 г
зелень кропу або кинзи, петрушки
сіль
перець
З скибочок хліба зріжте кірку, надайте їм круглу форму, в центрі зробіть невелике поглиблення і обсмажте на маслі до хрусткої скориночки.
Обережно відокремите яєчні білки від жовтків. Білки збийте з додаванням солі до стійкої піни.
На грінки горою укладете збиті білки. В центрі білка зробіть поглиблення і покладіть в нього жовток. Гнізда розкладіть на деко, посипте тертим сиром і запікайте в духовці до золотистої скориночки.
При подачі жовтки посипте перцем і рубаною зеленню.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 838 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 7 Гостей: 7 Користувачів: 0 |
|
|
|