Яблука в карамелі - 2 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 19.04.2024, 05:15
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 2 » Яблука в карамелі
03:23
Яблука в карамелі
 


На 6 порцій нам потрібно:


Яблука - 6
Палички (шпажки) - 6 шт. 
Вершки - 2 склянки
Коричневий цукор - 2 склянки
Вершкове масла - 4 столові ложки 
Темний кукурудзяний сироп - 1 / 2 склянки

Приготування 

Добре вимити яблука, висушити і вставити в кожне по паличці. Змастити маслом лист пергаменту для випічки і відкласти в сторону.
Змішати вершки, цукор, масло і кукурудзяний сироп, в каструлі з товстим дном  і довести до кипіння на середньому вогні. Варіть суміш ще 10-15 хв. на великому вогні, постійно помішуючи. Зніміть з вогню, трішки охолодіть.
Кожне яблуко, взявши за паличку, обмокніть гарно в карамелі. Викладіть на лист змащений маслом і поставте в холодильних на 30 хв. 

За бажанням, після карамелі, можна ще обкачати в подрібнених горіхах, конжуті, або покапати розтопленим білим шоколадом. Смачного!

Категорія: Солодке | Переглядів: 901 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт