Яблучні вафлі - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 19.04.2024, 20:10
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Яблучні вафлі
14:34
Яблучні вафлі
 
2747_8.jpg (15.24 Kb)

масло вершкове - 80 г
мед - 2 ст. ложки
яйце - 1 шт.
мука пшенична - 150 г
горіхи лісові рубані - 2 ст. ложки
яблуко - 1/2 шт.
сік яблучний - 1/2 стакана
сир нежирний - 150 г
розпушувач для тесту - на кінчику ножа

Для тіста яєчний білок відокремите від жовтка. Масло збийте з медом, жовтком і сиром. Додайте муку, змішану з розпушувачем і
горіхами, перемішайте.
Яблуко натріть на крупній терці, полийте соком, з'єднайте з тістом, введіть збитий білок, перемішайте.
Випікайте вафлі в розігрітій вафельниці до утворення золотистої скориночки. Охолодіть.
При подачі викладіть вафлі на блюдо і посипте цукровою пудрою.
Категорія: Солодке | Переглядів: 624 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт