![](/.s/t/862/1.gif) |
Середа, 05.02.2025, 15:39 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Яблучні вафлі
|
масло вершкове - 80 г мед - 2 ст. ложки яйце - 1 шт. мука пшенична - 150 г горіхи лісові рубані - 2 ст. ложки яблуко - 1/2 шт. сік яблучний - 1/2 стакана сир нежирний - 150 г розпушувач для тесту - на кінчику ножа
Для тіста яєчний білок відокремите від жовтка. Масло збийте з медом, жовтком і сиром. Додайте муку, змішану з розпушувачем і горіхами, перемішайте. Яблуко натріть на крупній терці, полийте соком, з'єднайте з тістом, введіть збитий білок, перемішайте. Випікайте вафлі в розігрітій вафельниці до утворення золотистої скориночки. Охолодіть. При подачі викладіть вафлі на блюдо і посипте цукровою пудрою.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 665 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|