|
Четвер, 25.04.2024, 15:00 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Яблучні оладі
|
яблука мука пшенична - 1 стакан цукор - 3 ст. ложки дріжджі пресовані - 10 г масло рослинне - 1/2 стакана мед - 5 ст. ложок сіль на смак
Яблука випечіть і протріть через сито. У отримане пюре додайте муку, дріжджі, цукор, сіль і 2 ст. ложки масла. Замісіть тісто і поставте в тепле місце. Коли тісто підніметься, випікайте оладі на розігрітому маслі. Подавайте оладі до чаю.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 1124 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|