Яблучні оладі - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Четвер, 25.04.2024, 15:00
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Яблучні оладі
19:14
Яблучні оладі
 
7514_19.jpg (43.79 Kb)

яблука
мука пшенична - 1 стакан
цукор - 3 ст. ложки
дріжджі пресовані - 10 г
масло рослинне - 1/2 стакана
мед - 5 ст. ложок
сіль на смак

Яблука випечіть і протріть через сито.
У отримане пюре додайте муку, дріжджі, цукор, сіль і 2 ст. ложки масла.

Замісіть тісто і поставте в тепле місце.

Коли тісто підніметься, випікайте оладі на розігрітому маслі.

Подавайте оладі до чаю.
Категорія: Солодке | Переглядів: 1124 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт