Яблучне печиво - 4 Травня 2021 - Кулінарні рецепти
Понеділок, 06.05.2024, 02:52
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2021 » Травень » 4 » Яблучне печиво
12:11
Яблучне печиво
 Яблучне печиво

Інгредієнти:
-200 г м'якого яблука
-80 г манної крупи
-2 ст.л лимонного соку
-100 г родзинок
-130 г рисового борошна
-1 ч.л розпушувача
-50 мл рослинної олії

Спосіб приготування:
Яблуко очисти і натри на крупній терці. Додай лимонний сік, родзинки, манку і перемішай. Накрий харчовою плівкою і відправ на час в холодильник. Після цього додай олію, розпушувач, борошно і заміси тісто. Виклади на деко застелене пергаментом. Розрівняй щоб вийшов прямокутник, висотою 1 см, і наріж на 8 pівних частин (у мене трохи більше вийшло). Випікай 30-40хв/180. Смачного ❤️
Категорія: Випічка | Переглядів: 3885 | Додав: Олег_Слюсарев | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт