|
Понеділок, 10.02.2025, 19:45 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Січень » 24 » Яблучна шарлотка
|
Інгредієнти: яблука - 1,5 кг сік лимона сметана (йогурту) - 200 г цукор - 200 г мука - 250 г олія - ¾ ст.л. порошку до печива - 1 ст.л. ванільний пудинг - 1 пачка ванільний цукор - 1 пачка яйця - 3 шт. пудра, кориця Спосіб приготування:
1. Яблука почистити і порізати на тоненькі дольки. Збризгнути соком лимона, щоб не потемніли і посипати корицею.
2. Змішуємо муку, порошок до печива, ванільний пудинг і ванільний цукор. Додаємо олію, йогурт, яйця і все збиваємо.
3. Тісто ділимо на 3 частини та заливаємо в форму для випікання у такому порядку:
- слой тіста - слой яблук (плотно)
- слой тіста - слой яблук (плотно)
- слой тіста - слой яблук
4. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо 50-60 хвилин при температурі 180 градусів.
5. Як вистигне посипати зверху пудрою.
Смачного!
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 422 |
Додав:
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Січень 2017 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|